Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleneksel tedavi yöntemleriyle modern bilimin buluşması, Hacamat Tedavisi… Hacamat nedir?

Türkiye’nin tek kurumsal (Getat) Geleneksel tıp medikali Kupafix medikal hacamat kupası

Türkiye’nin tek kurumsal (Getat)

Hacamat genellikle sırt, omuz ve kafa bölgesine uygulanan, deride bir kesiyi takiben negatif basınç uygulayan bir düzenek sayesinde kanın yavaşça emildiği bir işlemdir. Ayrıca, kuru hacamat denilen ve deride kesinin yapılmadığı, kupa tedavisindekine benzer şekilde negatif basınç uygulanan hacamat da vardır. Bu işlem yaklaşık olarak yarım saat sürmektedir.

Birçok kullanıcı tarafından hacamat nedir sorusu sürekli araştırılıyor. Uygulayıcılar hacamat ile multipl skleroz, Alzheimer, ALS, hipertansiyon, sedef hastalığı, bel fıtığı, şeker hastalığı vb. gibi ortaya çıkış mekanizmaları birbirinden tamamen farklı onlarca hastalığı iyi ettiğini iddia etmektedir. Bu kişiler ayrıca, hacamatın sadece hacamat bölgelerine uygulanması gerektiğini ifade edip, bu bölgelerin özel alanlar olduğuna da inanmaktadır. Bu yöntem sayesinde vücuttan kirli kanın ve toksik maddelerin uzaklaştırıldığı ve vücut dengesinin yeniden sağlandığı söylenmekte ve hastalıkların sağaltıldığı iddia edilmektedir. Bu süreçte kaliteli hacamat seti kullanmak çok önemli.

Türkiye merkezli sağlık devi Kupafix Hacamat kupası bu dönüşümün öncülerinden biri olarak adını yazıyor. Kupafix’in inovasyonu, geleneksel ve modern tıbbın kusursuz bir birleşimini sunarak yeni bir çağın kapılarını aralıyor. Hacamat Tedavisi Yapan Tüm Hastane Kiliniklere Ürünlerini Sunuyor. Kupafix, uzun yıllardır bakanlık onaylı tıbbi sülük ihracatıyla tanınıyordu. Ancak şimdi, şirket daha ileri adımlar atıyor ve geleneksel tamamlayıcı tedavilerle modern tıbbın en etkili noktalarını bir araya getiriyor. Bu yeniliğin en somut örneği ise Kupafix Hacamat Kupası. Geleneksel hacamat tedavisinde kullanılan bu özel tasarım, modern tıbbın teknolojik imkanlarıyla harmanlanarak daha erişilebilir ve etkili bir hale geliyor.

Kupafix’in vizyonu, sadece hacamat kupasıyla sınırlı değil. Firmanın ürün yelpazesi, ozon tedavi ürünleri ve akupunktur ve sarf malzemeleri gibi modern tıbbın vazgeçilmez unsurlarını da içeriyor. Bu sayede, Kupafix, hastalara geleneksel ve modern tıbbın en iyi yanlarını bir arada sunarak daha kapsamlı bir sağlık hizmeti sağlamayı amaçlıyor. Kupafix’in kurucusu Bora Kılıç, bu yenilikçi yaklaşımın önemini vurguluyor: “Geleneksel tedavi yöntemlerinin gücü ortada. Ancak onları modern tıbbın bilimsel ve teknolojik imkanlarıyla birleştirdiğimizde, ortaya çıkan etki gerçekten muazzam oluyor. Biz de Kupafix olarak, bu birleşimi sağlayarak hastalarımıza daha etkili ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.”

Klinik ve hastanelere kupafix getat medikal olarak hacamat kupası satışı, tibbi sülük tedavisi aparatları, ozon tedavi ürünleri, akupuntur malzemelerini bir arada sunuyor. Türkiye’nin en büyük GETAT Medikali Kupafix Medikal hacamat kupaları tüm ürünlerini hem Antalya hem Malatya’da satış mağazası olarak hem de online satış olarak www.hacamatsepeti.com www.getatmedikal.com.tr www.kupafix.com.tr mağazalarından alınabilir.