Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Montlar Bedenleri, Notlar Yürekleri Isıttı!

10 ili vuran 7,7

10 ili vuran 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından, vatandaşlar kendi imkânlarıyla bölgeye koli koli yardım göndermeye devam ediyor. Yardım paketlerinin içerisindeki kıyafetler depremzedeleri, kıyafetlere iliştirilen notlar ise gönülleri ısıtıyor.

6 Şubat depremleri sonrasında Malatya dahil olmak üzere 10 ilde büyük yıkım yaşadı. Depremin üzerinden 1 ay gibi bir süre geçti. Bu sürede ülkenin her noktasından binlerce yardım TIR’ı Malatya’ya ulaştırıldı. Gıda, su, kıyafet ve ısınma gibi sınıflarda gönderilen yardımlar depremzedelere moral oldu. Bazı yardım kolilerinin içerisinden çıkan notlar ise görenleri duygulandırdı.

Battalgazi Belediyesinin koordinasyonun ilçede bulunan yardım malzemeleri deposunda vatandaşlara dağıtılan kıyafetlerin içerisinden çıkan bir not yürekleri ısıttı. Hilal isimli küçük bir kız çocuğunun kaleme aldığı duyguları şu şekilde; ”Dualarımız sizlerle. Bu montu babam bana almıştı. Hiç kullanmadım. Senin daha çok ihtiyacın var. Eğer üşürsen Ankara’ya yanıma gelebilirsin. Harçlığımı da gönderiyorum. Arkadaşın Hilal.”

Bir başka montun cebine iliştirilen notta ise;” Kardeşlerimiz, Dualarımız sizinle. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah yardımcınız olsun.” İfadelerine yer verildi.

****EBUBEKİR ATİLLA-ÖZEL HABER