Yeni Malatyaspor scout ekini stoper eksiği için rotayı İtalya’ya çevirdi. İtalya Serie A ‘da Sassuolo takımında forma giyen Guadeloupe’li stoper oyuncusu Andreaw Gravillon ile ilgilenen Malatya ekibi, piyasa değeri 3.5 Milyon Euro olan genç oyuncu için yoğun mesai harcıyor.
Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmayan Gravillon için Danışman Oscar Damiani ile görüşen kulüp yönetimi, fiyatta anlaşılırsa eğer 22 yaşındaki genç stoperi renklerine katacak.
2019/2020 sezonunda İnter’de kiralık olarak forma giyen Andreaw Gravillon, Stoper mevkiinin yanında sağ bek olarak da oynayabiliyor.
Kariyeri boyunca 139 karşılaşmada forma giyen genç oyuncu, 11 gol ve 1 asiste imza attı. Oyunda toplamda 11 bin 976 dakika top koşturan Gravillon, kariyeri boyunca kırmızı kart görmedi.
>> Ebubekir Atilla

