Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Malatyaspor’da Deprem!

Yeni Malatyaspor oyuncuları Oussama Haddadi, Mounir Chouiar ve taraftara cinsel organı ile hareket çektiği için gündeme oturan Sadık Çiftpınar alacakları nedeniyle ihtar çekti. Mustafa Eskihellaç ise pazartesi gününü bekliyor.

Yeni Malatyaspor oyuncuları Oussama

Borcu 250 milyon TL’yi geçen Yeni Malatyaspor’da kulüp Başkanı Adil Gevrek Başkanlığa aday olmayacağını açıklamış, 24 Nisan’da Olağanüstü Seçimli Kongre kararı alınmıştı. Küme düşmek için gün sayan Yeni Malatyaspor’da kongre kararından sonra şimdi de oyuncular alacaklarından dolayı sözleşmelerini feshediyor. Yaklaşık 7 aydır maaş alamayan oyuncularun bulunduğu kulüpte akşam saatlerinde Oussama Haddadi, Mounir Chouiar ve taraftara cinsel organı ile hareket çektiği için gündeme oturan Sadık Çiftpınar alacakları nedeniyle sözleşmesini fesih edere ihtar çekti.
MUSTAFA PAZARTESİYİ BEKLİYOR!
Yeni Malatyaspor’da Mustafa Eskihella alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle Pazartesi günü ihtarname çekti. Yeni Malatyaspor’da yıkım sürerken, borçların ödenmesi için bonservisinden büyük beklenti içine girilen Mustafa Eskihellaç, alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle Pazartesi günü ihtarname çekti. Yeni Malatyaspor, Mustafa Eskihellaç’ın ücretini 5 Mayıs’a kadar ödemezse oyuncu serbest kalacak. Genç oyuncuyu Beşiktaş ve Başakşehir istiyordu.