Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Malatyaspor Sözleşmesi Biten Karim Hafez’i İkna Etmek Üzere

Yeni Malatyaspor ’dan alacakları için ayrılan ve sözleşmesi 1 Temmuz 2022’de biten Mısırlı Sol Bek Karim Hafez, sarı siyahlı takımın yeni yönetimiyle tekrar masaya oturdu. Yeni Malatyaspor ile yeniden sözleşme imzalamaktan çekinen yetenekli oyuncu güven sorunu yaşıyor.

Yeni Malatyaspor ’dan alacakları

2021/2022 sezonunda küme düşen ve 2022/2023 sezonun 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor ’un borçları nedeniyle transfer tahtası kapalı durumda.
Kadroyu güçlendirmek isteyen yeni yönetim sözleşmesi biten oyuncular ile görüşmelerini devam ettiriyor. Son olarak 1 Temmuz 2022 tarihinde sözleşmesi sona eren Karim Hafez ile masaya oturan Sarı-siyahlı yönetim, Hafez’in alacaklarını ödemek ve yeni sezon sözleşmesini yapmak için mali kaynak oluşturmaya çalışıyor.
“GÜVEN ORTAMINI OLUŞTURUYORUZ”
Malatya Sonsöz’den Ebubekir Atilla’ya konuşan Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, Mısırlı oyuncu ile güven ortamının sağlanmaya çalışıldığını belirtti. Yeşilova, ”Karim Hafez’in geçen yıldan alacağı yüklü miktarda bir parası kalmış durumda. İlk önce hem Karim Hafez’i ikna etmeye çalışıyoruz, hem de bir taraftan şuanda güven ortamının kaybolmuş olduğu bir dönemdeyiz. O güven ortamını oluşturmaya çalışıyoruz. Görüşmeler devam ediyor. İnşallah biz de uzlaşmak için gayret içerisindeyiz.” Dedi.
FIFA’YA BAŞVURMADI
Karim Hafez’in sözleşmesinde feshin söz konusu olamadığını ve oyuncunun FIFA’ya başvurmadığını kaydeden Yeşilova, ”Karim Hafez’de fesih işlemi olsaydı alamazdık. Sözleşmesi bizde bittiği için şuan doğrudan transferini yapabileceğimiz bir oyuncu statüsünde.” Diye konuştu.
“TAKIMA ÇOK ŞEY KATACAĞINA İNANIYORUZ”
Hafez’in geri dönmesiyle birlikte takıma çok şey katacağını aktaran Yeşilova, ”Aslında geçen yıl oynayan Futbolcularımızın tamamının sorunu buradaki güven ortamıydı. Oluşturana kadar çok gayret gösterdik. Aslında gelen oyuncular da gördü zaten. Söylediklerimizin haricinde bir şey çıkmadı. Karim Hafez ile görüşmelerimiz de devam ediyor. Aslında bize çok şey katacağını düşündüğümüz bir oyuncu. Özellikle transfer tahtamızın kapalı olduğu süreçte çok fazla alternatif bulunmuyor. Biz Hafez ’in de bu oyuncu grubu içerisinde olmasını istiyoruz. Çünkü onun şuanda aslında bu oyuncular içerisine apoletli bir oyuncu olacağını da düşünüyoruz. Katacağı çok şey var. Bakalım uzlaşmak için gün be gün çaba gösteriyoruz. Yönetimdeki arkadaşlar konu ile ilgili zaten çok hassas ve yoğun bir şekilde çalışmalarına da devam ediyorlar. Cihat hocanın bu yöndeki görüşü olumlu. Çok fazla alternatifi olan bir kadroya sahip değiliz. Hafez’in olumlu olacağı yönünde hem yönetim hem de teknik ekip ortak karar vermiş durumda. ” İfadelerine yer verdi.
357 BİN EURO ALACAĞI VAR
Genç oyuncunun alacaklarını ödemek ve yeniden sözleşme imzalamak için kaynak oluşturduklarını vurgulayan Yeşilova, ”Kafasında halen soru işaretleri var. Son 2 yılda kulüpte ciddi sıkıntılar yaşandı. Bu sadece Karim Hafez için değil, tüm oyuncular sıkıntı yaşadı döviz kuru ile ilgili. Buraya tekrar çağırıp, oturup konuştuğumuz oyuncularımız oldu. Buradaki samimiyeti gördüler. Ben öyle zannediyorum ki, birbirlerine bir şeyleri düzeltmek için gayret eden bir yönetimin olduğunu da söylüyorlar. Karim Hafez ile uzlaşmak için bir zemin oluşturmaya çalışıyoruz. Bir taraftan kaynak oluşturmaya çalışıyoruz. Bir taraftan geçen yılın ödemesini yapacağız bir taraftan da yeni sezon için sözleşme imzalayacağız. Bunun için uğraşıyoruz. 357 bin Euro gibi bir alacağı bulunuyor.” sözlerini kullandı.