Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yavuz Rezerv Alanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve AK Parti İl Başkanı Ali Bakan ile birlikte Yeşilyurt ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarını yerinde inceledi.

Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir

Vali Yavuz ve beraberindeki heyet ilk olarak; Akkent Sitesi TOKİ Deprem Konutlarına yerleşen Güler ailesine misafir olup, yeni yuvalarının hayırlı olmasını diledi. Akabinde Akkent TOKİ deprem konutlarında Vali Yavuz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu.

Ardından program, Vali Yavuz ve beraberindeki heyetin Merkez-41 Yakınca Mahallesi’ndeki yapımı tamamlanmak üzere olan 304 adet deprem konutu ve 28 Adet dükkân alanında incelemelerde bulunmasıyla devam etti. İnceleme esnasında altyapı, çevre düzenlemesi ve teslim sürecine ilişkin son durum hakkında bilgi alındı.

Vali Yavuz son olarak Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilevler’de yapımı tamamlanan 750 adet konutta incelemelerde bulundu. Akabinde üç hak sahibi vatandaşa anahtar tesliminden sonra program sona erdi.