Vakıflar Genel Müdürlüğü mülakatsız 204 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilanda Malatya’daki birimlerde çalıştırılmak üzere 5 personel alınacağı belirtildi.
Vakıflar Genel Müdürlüğü 18 Temmuz 2022 Tarihli ve 31896 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan ilana göre merkez ve taşra teşkilatlarında bulunan birimlerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlara toplamda 204 sözleşmeli personel alımı yapacak. Yayınlanan ilana göre Malatya’da çalıştırılmak üzere 1 Kadın ve 1 Erkek olmak üzere 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Kadın ve 1 Erkek olmak üzere 2 Temizlik personeli ve 1 erkek şoför alacak.
Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde alacağı kadrolar ise şu şekilde; Güvenlik Görevlisi – 107 Personel, Temizlik Personeli – 61 Personel, Şoför – 36 Personel