Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tetteh Gelince İşler Değişecek!

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, forvet transferinde aradıkları ismi bulamadıklarını, Tetteh’in sakatlığının bitmesiyle birlikte takımın iyi seviyelere geleceğini söyledi. Gevrek, “Giden oyuncularımız oldu. İyi bir takımımız var. Tetteh dönerse istediğimiz ivmeyi yakalayacağız. Ligin alt sırasındayız, psikolojik olarak bu çok zor ama bunu aşacağız” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı

Katıldığı bir spor programında kulüp ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligde kalmak için mücadele verdiklerini belirterek, ”Futbolda düşersin, çıkarsın. Ama bizim 14 maçımız var. Bu karşılaşmaların içerisinde biz ligde kalmak için elimizden gelen gayreti gösterip ligde kalmayı hedefliyoruz. Ben takıma güveniyorum. Şuan yeni bir teknik ekiple yola devam ediyoruz. İçerde ve dışarda rakiplerimizle oynayacağımız maçlar yani sonuç olarak 14 maç var. Bu 14 maç uzun bir maraton. Biz kesinlikle ligde kalacağımıza inanıyoruz. Kolay mı? Evet kolay değil zor. Zoru başarmak önemli. 16 puanla ligin en altındayız. Ama 3-4 maç üst üste alırsak her an her şey değişebilir. Bunları örnekleri var.” diye konuştu.
Futbolcuların talepleri ve ligde yaşanan sorunlar ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceklerini aktaran Gevrek, ”Futbolculardan öyle bir istekli geldi ve hızlı şekilde gelişti. O gün futbolcuların yanında oldum. Bununla alakalı bir basın açıklaması yapacağım. Hem Türk futbolunun konuşulacak bazı şeyleri var. Hem yayıncı kuruluşun yaptıklarıyla alakalı, hem kulüplerin şu durumda olmasıyla alakalı ve hakem hataları bunlar konuşulması lazım. Kimse bazı gerçekleri konuşamıyor. Türk futbolu ve Malatya futboluyla alakalı anlatacağım, Malatya camiasının bilmesi gereken şeyler var. Herkes günü kurtarmanın derdine düşüyor. Marka değerimizi düşürmememiz lazım. 84 milyon nüfuslu ülkemizde yayın hakları 150-200’e gider mi? Ne demek 150-200’e gider mi? Neden 400-500’e gitmiyor? Türk futbolunun marka değerini siz pazarlayacaksınız. Değişmezse ne mi olacak? Allah korusun bugün Malatya yarın başka takımlar düşebilir. Bunlar çok normal şeyler, ligden 4 takım düşüyor. Ama takımlar düşerse Allah korusun ne olur biliyor musunuz? Ekonomik olarak eğer güçlü değilsen o borçla, bir anda Süper Lig’deki gelirle aşağı ligdeki gelir arasında 5 misli fark olunca o işin içinden çıkmak çok zor. Bu sistemin değişmesi lazım. Yoksa ligden takım düşebilir. Malatya olur, başka takım olur ama düştüğün yerden çıkmasını da bileceksin. Ekonomik olarak dengeleri sağlarsanız hiçbir şey olmaz.” ifadelerine yer verdi.
>>> Ebubekir Atilla