Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özal’dan Yüzde 25 İddiası

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu ve Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, yaptırdıkları anketlerde partisinin oy oranının yüzde 25’in üzerinde olduğu iddiasında bulundu.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, kurduğu Tek Parti ile siyasette “ben de varım” dedi. Özal, 2023’te yapılacak genel seçimle ilgili partisinin oy oranını açıkladı.

Haber Global’dan Buket Aydın’ın sorularını yanıtlayan Özal, alacakları oya ilişkin bir kez daha iddiada bulundu. Daha önce, “Yüzde 20-25’in altında oy alacağımızı düşünmüyoruz” diyen Özal, şimdi de oy oranlarının yüzde 25’in üzerinde olduğunu söyledi.

İddialı açıklamalarına bir yenisini daha ekleyen Ahmet Özal, partisinin baraj sorunu olmadığını da ifade etti. Son olarak Tek Parti’yi kurduklarında yüzde 25 oy almayı hedeflediklerini belirten Ahmet Özal, “Çok iddialı değil mi dediler. Ben de ayıp olmasın diye bu kadar az söyledim cevabı vermiştim. Kesinlikle baraj sorunumuz yok. Şu anda kendi içimizde yaptığımız anketlere göre Tek Parti’nin oy oranı yüzde 25’in üzerinde” diye konuştu.