Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarın “Hastanede Doktor Yok” Sitemi

Hastaneye muayene olmak için giden Alacakapı Mahallesi Muhtarı Nafız Sayın sosyal medya hesabından doktor eksikliğine tepki gösterdi. Muhtar Sayın, ”Uzman ortopedi doktoru yok bazı bölümlerde uzman doktor yok görevlendirilmeyle geliyorlar” dedi

Hastaneye muayene olmak için

Temmuz ayında hizmete giren ve Eylül ayı itibariyle tam kapasiteyle çalışacak olan Battalgazi Devlet Hastanesi ile ilgili Alacakapı Mahallesi Muhtarı Nafız Sayın, ”Hizmet edecek Doktor yok” iddiasında bulundu.

Hastanedeki doktorların görevlendirmeyle geldiğini öne süren Muhtar Sayın,” Devletimiz sağ olsun Milletimiz var olsun çok güzel bir hastane yapılmış. Odalar tertipli düzenli, elektronik ekipmanlar son teknoloji ama içinde hizmet edecek doktorlar yok.” diyen Sayın: ” Yeni yapılan Battalgazi Devlet Hastanesine muayene olmak için gittim. Uzman ortopedi doktoru yok. Bazı bölümlerde uzman doktor yok, görevlendirilmeyle geliyorlar. Tahlillerinizi yaptırsanız bile sonuçları göstermek için aynı doktoru bulamıyor, Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesine aynı doktoru bulmak için gidiyorsunuz. Devletimiz sağ olsun Milletimiz var olsun çok güzel bir hastane yapılmış. Odalar tertipli düzenli, elektronik ekipmanlar son teknoloji ama içinde hizmet edecek doktorlar yok. Aklıma bizim Eskimalatya Semt polikliniği geldi. Dedim ki kendimce bu son model Hastanede doktor yok. Semt polikliniğinde olur mu? Hiç olmaz. Eylülde Sağlık personeli ve doktor ataması yapılacakmış. Duyduktan sonra hemen Sayın Milletvekillerimize mesaj attım. Yetkililerle görüştüm konunun takipçisi olacaklarını söylediler. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir ve Battalgazi belediye başkanımıza AKP il ve ilçe başkanımıza İl Sağlık Müdürümüze halkımız adına talep ediyoruz. lütfen buraya atama yapın. Halkımızın sesini duyun.” Sözlerini kullandı.