Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kolluk Kuvvetlerinin ‘İlk Defamı Küfür Yiyorsunuz’ Sözlerine

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Eyüpspor maçındaki tartışmayla ilgili olarak: “Burada kolluk kuvveti küfür eden kişiyi alması gerekirken bize ‘ilk defamı küfür yiyorsunuz’ dedi. Ben herkese söylüyorum. Tribündeki reisi de tanımam. Siz görevinizi yapmazsanız alayına bende giderim diyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü

Spor Toto 1.Lig’de Yeni Malatyaspor, deplasmanda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Eyüpspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçta Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Eyüpspor taraftarıyla tartıştı.
Kendisine hakaret edildiğini söyleyen tribüne kadar çıkarken Arslan’ı ev sahibi takımın başkanı Murat Özkaya sakinleştirdi.
Arslan 3-2 yenildikleri Eyüpspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçı değerlendiren Arslan: “İyi bir takıma karşı oynadık. Kulübedeki alternatif oyuncular belirleyici oldu. Zorlu bir mücadeleydi. Ama duran toplar, Jospin ve Abdulsamed’in beklentinin altında kalması bizi etkiledi. Abdulsamed’i suçlamıyorum. Hazırlık sürecini yeterli geçiremedi. Yavaş yavaş iyi olacağız. İyi mücadele ediyoruz. Geriye düştük pes etmedik. Hakem açısından da hata oldu yine pes etmedik. Yine de geleceğe güvenle bakıyorum” dedi.
Maçtaki tartışmayla ilgili olarak sert açıklamada bulunan Arslan: “Sadece son dakikalarda şahsımı küfürle ve başka türlü hedef aldılar. Şahsımla alakalı özel bir durumdan bir şeyler söylediler. Emniyete söyledik. Emniyet dedi ki: “Hocam ilk defa mı küfür yiyorsunuz?” Burada kolluk kuvveti onu alması gerekirken bize ‘ilk defamı küfür yiyorsunuz’ dedi. Ben herkese söylüyorum. Tribündeki reisi de tanımam. Siz görevinizi yapmazsanız alayına bende giderim diyorum. Gelsinler benim yüzüme küfür etsinler, eğer polisimiz bizi korumayacaksa alayına bende giderim. Bende tribüne giderim, bende savaşırım. Herkes görevini yapsın. Yeni emniyet niye korkuyor tribünden adam almak için. Ben onu anlayamadım. Arkasında kim var o şahsın. Bu kadar mı büyük bir şahıs. Asıl benim sinirlendiğim nokta o. İlk defa küfür yemedik. İnşallah son defa olur. Yine küfür yiyeceğiz ama görevini yapanlarda görevini yapsın. Eyüpsor ile kader birlikteliğim var. 12 sene önce ben bu takımda çalıştım ve en olmayan zamanlarda play-off’la gidildi. Başkanı dostum, hocaları dostum. Buradaki bir ayyaş yüzünden ilişkiler zedeleniyor. Polis bunu almakta niye gecikiyor, bunu anlamadım. Kendilerine küfür edildiği zaman 5 seneden başlıyor. Bende orada görevli biriyim, bana da edemezler. Ben TFF ve Malatyaspor’un hocasıyım. Bende bir unvan taşıyorum. Orada bu şahsın alınması lazım. Bu korku neden. Siz devletin polisisiniz nasıl bizi sabah 5’te alıyorsunuz, tribünü de alın bir zahmet” dedi.