Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haluk Levent’te Malatya’daki Yetkililerden Haber Bekliyor!

Kahramanmaraş depremleri sonrası kurucusu

Kahramanmaraş depremleri sonrası kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile bölgeye çok sayıda yardım yapan Sanatçı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, bayramda deprem bölgesinde ücretsiz konser verecek.

Çocuklara ve gençlere moral vermek için konser düzenleyecek olan Levent, Adıyaman, Kahramanmaş ve Hatay konser programını açıkladı. Levent Malatya’daki konser için ise yetkililerden haber beklediğini söyledi

TARİH VE SAAT AÇIKLANACAK

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Levent: “Arife günü Adıyaman ya da İskenderun 1. Gün Nurdağı 2. Gün Maraş 3. Gün Hatay. Hepsi gençlik merkezleri kampında ücretsiz olacak. Amacımız biraz olsun çocuklara gençlere moral vermek. Tam yer ve saati önümüzdeki günlerde yazacağım. Malatya’daki yetkililerden haber bekliyorum arkadaşlar. Planlama yapılıp önümüzdeki günlerde tarih ve saat verilecek” ifadelerine yer verdi.

MALATYA’YA ÜCRETSİZ EV YAPACAK

Öte yandan Levent, Malatya’da ailede engelli çocuğu olan ve evi yıkılan vatandaşlara depreme tam dayanıklı çelik konstrüksiyon evler vereceklerini açıklamıştı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Levent, “Bağışlar geldiğinden bu yana deprem bölgesi için 1 milyar TL nin üstünde kullanım yaptık. Kalan paranın çok büyük bir bölümünü ise deprem konutları için harcamaya karar verdik. Depreme tam dayanıklı çelik konstrüksiyon evler. 2 katlı olacak şekilde. 83 metrekare” dedi.

EVLER ÜCRETSİZ OLACAK

Levent, evleri ücretsiz vereceklerini söylerken: “Ailede engelli çocuğu olan ve evi yıkılan vatandaşlarımıza ev yapıp ücretsiz vereceğiz. İlk etapta 1150 ev. Adıyaman,Hatay,K.Maraş,Malatya ve G.Antep’te 2+1 çelik konstrüksiyon ev inşaatlarına başlıyoruz. Devlet bize arsayı veriyor. 3 ayrı firma ile inşaata başlıyoruz” dedi.