Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na “Balak Gazi” Göndermesi

​​​​​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya İl Başkanlığı Binası açılışında yaptığı “Balak Gazi” gafına göndermeden bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Malatya bugün de göreni kendine hayran bırakan bir şehir. Harputlu Balak Gazi ile Malatyalı Battalgazi’nin farkını bilmeyenlere bunları anlatmak kolay değildir. Ama öğreteceğiz inşallah, biz öğretiriz.” diye konuştu.

​​​​​CHP Genel Başkanı Kemal

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, son 2 yılda yapımı tamamlanan 133 yatırımın açılışını yapmak için Malatya’ya geldi.

Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında vatandaşlara hitab eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Eylül ayında partisinin İl Başkanlığı Binasının açılışı için Malatya’ya gelen ​​​​​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Balak Gazi” gafına gönderme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,””Malatya bugün de göreni kendine hayran bırakan bir şehir. Harputlu Balak Gazi ile Malatyalı Battalgazi’nin farkını bilmeyenlere bunları anlatmak kolay değildir. Ama öğreteceğiz inşallah, biz öğretiriz.” diye konuştu.

BATTALGAZİ’Yİ BALAK GAZİ İLE KARIŞTIRDI!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Malatya ziyareti sırasında da yeni gaflara imza atmıştı. Kentin sembolü kayısı hakkında konuşurken Kayseri diyen Kılıçdaroğlu, Harput Hükümdarı Balak Gazi’yi, Malatya Serdarı Battal Gazi ile karıştırmıştı.