Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cihat Arslan: Malatya Bize Ümit Vermiyor

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Cihat Arslan, “1.Lig’de mücadele edebilecek bir kadromuz bulunuyor. Oyuncu olarak ümitsiz bir tablomuz yok. Yönetimsel, sahiplenilme anlamında ümitsiz bir tablo var. Bunu kamuoyunun bilmesi lazım, buradaki çocuklar bize ümit veriyor. Ama şu an için Malatya’nın içi bize ümit vermiyor” dedi.

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Arslan, gecikmelide olsa yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, Kurban Bayramı’na kadar çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, “Daha önce 21’inde genç oyuncularla çalışmalara başlayacaktık, 27’sinde de toplanıp çalışacaktık. Kongre sürecinden dolayı biraz geç başladık. Şu an iyi, şükürler olsun oyuncular geldi. Birkaç oyuncu haricinde genç ve kiralıktan dönen oyuncularımızla buluştuk. Geçen seneden Mustafa, Samed, Mert Miraç ve Atakan var. Onlarla beraber başlamış bulunuyoruz” dedi.

“ŞU ANDA KAMP ZOR GÖRÜNÜYOR”

Kamp çalışmalarıyla ilgili programın değiştiğini kaydeden Arslan, şunları söyledi: “Bir planımız vardı. 10 Temmuz gibi Bolu’da toplanacaktık. Biz giderken o şekilde plan yapılmıştı. Sağ olsun Genel Müdürümüz Selçuk Günaydın ile de bunlar paylaşıldı. Ancak sonrasında bir yönetim değişikliği oldu. Yeni seçilen yönetim istifa etti, şimdi yeniden kongre kararı alındı. Burada bir boşluk oluştu. Kampa gidebileceğimizi düşünmüyorum. 10 Temmuz’da kongre var ama bir terslik olmazsa 17 Temmuz’da neticelenebilir. Bir kayyum durumu da var. Şu anda kamp zor görünüyor.”

“DİRENİYORUZ, AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Malatya Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir görüşme isteklerinin olduğunu dile getiren Arslan, “Şehrin üst düzey yöneticileri ile neler olabilir, neler yapılamaz bununla ilgili bir görüşme gerçekleştirmek istiyoruz. Tabii bu görüşmeden sonra bir şeyler netlik kazanabilir. Çalışmalara başladık ama bizimde durumumuz belli değil. Teknik direktör olarak direniyoruz, ayakta durmaya çalışıyoruz. Camiayı bütünleştirmeye çalışıyoruz ama bundan önceki kongredeki tek aday benimle anlaşmayacağını söylemişti ki benim mukavelem vardı. Bizimde durumumuz belirsiz ama sporcu ahlakı gereği görevimizi yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“ÜMİTSİZ BİR TABLO YOK AMA MALATYA BİZE ÜMİT VERMİYOR”

“Geçen seneden beri çöküşü önlemeye çalışıyoruz” diyen Arslan, şunları kaydetti: “Sosyal medyada ‘dik durmaya, çalışmaya devam’ imajı vermeye çalışıyorum. Gerçekten de öyle olması lazım. Transfer tahtası açılmasın istiyorum. Transfer tahtası açılmasa da şampiyonluğa oynayabiliriz. Mustafa ve Tetteh’i de satsak şampiyonluğa oynayabiliriz. Karim, Campi, Dicko, Kenan, Barış ve Buğra geri gelirse, elimizde Abdulsamed, Philip, Jospin var. Kiralıktan gelen iyi oyuncularımızla, altyapıdan Malatya’mızın öz değerleri var. 1.Lig’de mücadele edebilecek bir kadromuz bulunuyor. Oyuncu olarak ümitsiz bir tablomuz yok. Yönetimsel, sahiplenilme anlamında ümitsiz bir tablo var. Bunu kamuoyunun bilmesi lazım, buradaki çocuklar bize ümit veriyor. Ama şu an için Malatya’nın içi bize ümit vermiyor.”

malatyasoz.com-Ferdi Durdu