Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turgay Şengönül, MHP Malatya İl Başkanlığı Görevine Atandı

Malatya’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevinde değişim yaşandı. Genel Merkez’in kararıyla Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya İl Başkanlığı görevine getirildi.

Malatya’da Milliyetçi Hareket Partisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda Malatya teşkilatında önemli bir görev değişimi gerçekleşiyor. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı görevine Turgay Şengönül atanıyor.

Parti teşkilatında yapılan düzenleme ile birlikte Şengönül’ün, mevcut il başkanı Gökhan Gök’ten görevi devralacağı belirtildi. Devir teslim sürecinin önümüzdeki günlerde tamamlanması ve yeni yönetim kadrosunun netleşmesi bekleniyor.

Uzun yıllardır ülkücü hareket içerisinde çeşitli kademelerde görev aldığı bilinen Turgay Şengönül’ün, özellikle gençlik yapılanmaları ve teşkilat çalışmalarıyla ön plana çıktığı ifade ediliyor. Şengönül’ün yeni dönemde Malatya teşkilatını daha aktif bir yapıya kavuşturmayı hedeflediği değerlendiriliyor.

Süreç kapsamında Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı görevini yürüten Şengönül’ün, siyasi görevine MHP İl Başkanlığı çatısı altında devam edeceği bildirildi.

Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, yeni il başkanının önümüzdeki günlerde yönetim ekibini oluşturması ve saha çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. Malatya’da teşkilatın yeni dönemde nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merak konusu oldu.